Keresés

Rollstep

LinkajánlásGördülő cipőGördülő cipőgordulocipo.lap.hu/9-99hu15004574882010-08-23 18:14:422017-07-19 11:44:48Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2010

Meghatározás

A hazai gyártású RollSTEP a már jól ismert gördülő talpas cipők előnyei mellett azok negatív hatásait is hangsúlyozza. E szerint a gördülőcipő tartós használata az elülső keresztboltozat lesüllyedéséhez, és a lábujjak karomtartásba merevedését okozza. A Dr. Kökényesi Imre és munkatársai által kifejlesztett nyolc rétegből álló CrossControl talpbetét és sarokemelő ezen hatásokat ellensúlyozza, így a szövődményeket kiküszöböli. A RollSTEP cipőkben nem kell teljes gördítést véghezvinni, így ezekben a járás a hagyományos cipőkben való járáshoz jobban hasonlít, könnyebb megszokni.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Rollstep
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés